"Együtt a vasúti hidakért"

Tájékoztató a X. Vasúti Hidász Találkozó szervezéséről

 

Tájékoztatjuk a vasúti hidász szakma iránt érdeklődőket, hogy a MÁV Zrt., a GYSEV Zrt. és a Vasúti Hidak Alapítvány közös szervezésében a X. Vasúti Hidász Találkozót 2018. szeptember 26–28 között (szerda–péntek) Sümegen, a Kapitány Szállodában rendezzük meg. A konferencia tervezett létszáma –igény szerint– 200-220 fő. A rendezvényre elsősorban azokat várjuk, akik a vasúti hídépítés területén tevékenykednek, a tudományos élet, tervezők, kivitelezők, hatóságok és üzemeltetők képviselőit. Ugyanakkor szívesen látjuk a társszakmák képviselőit is. 

A konferencia főbb témakörei: (a program itt megtekinthető)

  • Nemzetközi kitekintés
  • Hazai és külföldi vasúti hídépítések
  • Vasúti hidak tervezése
  • Vonali hídátépítések
  • Üzemeltetői érdekességek, amiről ritkán hallunk

A konferencián – a korábbi évekhez hasonlóan – lehetőséget biztosítunk cégek bemutatkozására bérelhető bemutatóterek (asztal, paraván) rendelkezésre bocsátásával.

A 63.500.-Ft bruttó részvételi díj magában foglalja a többi között a Vasúti hidak című könyvsorozat zárókötetét, amely a debreceni, budapesti, szegedi, pécsi és miskolci vasúti hidakról szóló kötet után az alapítvány hatodik ilyen jellegű kiadványa. A részvételi díj a szállás és étkezés költségeit nem tartalmazza, ezek árai a jelentkezési lapon találhatók. Tervezzük eddigi kiadványaink árusítását, azok igény szerint megrendelhetők.

A konferenciával egyidejűleg szervezzük meg a Vasúti hidak témájú fotópályázatot, amelynek kiírási feltételei a Sínek Világa folyóiratban, és az alapítvány honlapján található.

Korábbi konferenciáinkhoz hasonlóan a színvonalas előadásokkal és kulturális rendezvényekkel igyekszünk a szakemberek tudását gyarapítani és egymás megismerését minél szélesebb körben biztosítani.

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 15.

Ezt követően csak a szállodai férőhelyek és a jelentkezési sorrend figyelembevételével tudjuk visszaigazolni a jelentkezést.
 

 

 

                     Kiss Józsefné                                                                                           Vörös József

           a Vasúti Hidak Alapítvány                                                                           a Vasúti Hidak Alapítvány

                         titkára                                                                                          kuratóriumának elnöke

 

VASÚTI HIDAK ALAPÍTVÁNY

1121 Budapest, Evetke út 2.

Számlaszám: Takarékszövetkezet

57600101-10007462

www.vashid.hu

   

Joomla templates by a4joomla