25 év a vasúti hidak szolgálatában

Tájékoztató a XI. Vasúti Hidász Találkozó szervezéséről

 

Tájékoztatjuk a vasúti hidász szakma iránt érdeklődőket, hogy a MÁV Zrt. a Vasúti Hidak Alapít­vány és a Magyar Mérnöki Kamara közös szervezésében a XI. Vasúti Hidász Találkozót 2021. szeptember 22-23-án (szerda-csütörtök) tartjuk Hajdúszoboszlón a Délibáb Hotelben. A konferencia tervezett létszáma 150 fő. A rendezvényre elsősorban azokat várjuk, akik a vasúti hídtervezés és -építés, valamint hídüzemeltetés területén tevékenykednek. Ugyanakkor szívesen látjuk a tudományos élet, a hatóságok és a társszakmák képviselőit is.

A konferencia főbb témakörei:

  • Mérnöki feladatok a vasúti hídépítésben,
  • Vasúti pálya átvezetése a műtárgyakon,
  • Különlegességek a hazai és a külföldi hídépítésben,
  • Vasúti hidakkal kapcsolatos kutatások, fejlesztések.

A XI. Vasúti Hidász Találkotó tervezett programja itt letölthető.

A konferencián – a korábbi évekhez hasonlóan – lehetőséget biztosítunk cégek bemutatkozására bérelhető bemutatóterek (asztal, paraván) rendelkezésre bocsátásával.

A konferenciával egyidejűleg adjuk át a Vasúti Hidak Alapítvány díjait.

Korábbi konferenciáinkhoz hasonlóan színvonalas előadásokkal, kiállítással igyekszünk a szak­ma és a szakemberek minél szélesebb körű megismerését biztosítani.

A XI. Vasúti Hidász Találkozó részletes programjáról, híreiről a Vasúti Hidak Alapítvány honlapján (www.vashid.hu) folyamatosan tájékoztatást adunk, a jelentkezési lap a honlapon megtalálható. Jelentkezés határideje 2021. augusztus 15., ami a jelentkezési lap on-line kitöltésével teljesül. Részvételi díj: 63 500 Ft/főbruttó ár, mely az áfát tartalmazza.

A részvételi díjat a Vasúti hidak Alapítvány számlájára 2021. augusztus 22-ig kell befizetni. Számlaszám: Takarékbank Zrt 57600101-10007462-00000000.

A részvételi díj tartalmazza a konferencián való részvételt, az előadásokra és szakmai programokra való belépés díját, a konferencia kiadványok költségét. A részvételi díj önmagában nem jogosít a találkozónak helyet adó szálloda szolgáltatásainak (szállás, étkezés) igénybevételére.

Szállás lehetőség: Hotel Délibáb**** 4200. Hajdúszoboszló József Attila u. 5-7.

A szállási igényt az Alapítvány összesíti és küldi meg a szállodának.A megrendelt szolgáltatások kötbérmentes lemondására 2021. augusztus 22-ig van lehetőség.  A lemondásból adódó esetleges kötelezettségekért a Vasúti Hidak Alapítvány nem vállal felelősséget. A jelentkezési lapok alapján lefoglalt szolgáltatások díját díjbekérő alapján 2021. augusztus 23-ig kell a szállodáknak átutalni.

A konferencia keretében a Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzés biztosít, a Hajdú Bihar Megyei Mérnöki Kamara közreműködésével, Tartószerkezetiés Közlekedési Tagozat részére, amelynek díjai: kamarai tagok részére 6.000,-Ft/fő + 27% ÁFA, műszaki ellenőrnek, felelős műszaki vezetőnek: 10.000,-Ft/fő + 27% ÁFA, amelyet a kamara számlája alapján kell utalni.Aki élni kíván a lehetőséggel, a jelentkezési lapon kérjük a kamarai számának feltüntetését is, a jelentkezéseket Kamara részére az Alapítvány továbbítja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a hatályos szabályok értelmében a konferencián való részvétel feltétele a részvételéi díj befizetése és a regisztráció során az érvényes védettségi igazolvány bemutatása.

Ugrás a jelentkezési lapra.

A konferenciával kapcsolatban további információt nyújt telefonon vagy e-mailben:

Vörös József (+36-30-921-1796; e-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tóth Axel Roland (+36 1-511 30 70; e-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)                                                  

                       

 

                Tóth Axel Roland                                               Vörös József

         MÁV Zrt. PLI Híd osztály vezetője                     Vasúti Hidak Alapítvány elnöke

Joomla templates by a4joomla